Antal-Tavi Fogadó

Horgásztavunk 2009. óta üzemel telepített horgásztóként. A festői környezetben található, 100 éves, 6 hektáros kubik 1,5 és 2,5 méter között változó vízmélységével igazán változatos horgászélményt biztosít. A környezet rendezett, sok fával, árnyékkal, diszkrét horgászhelyekkel várja a kikapcsolódni vágyókat. Vizesblokk szolgálja a horgászok és a kísérőik kényelmét. A gyermekek kis játszótéren szórakozhatnak. A horgászbüfében kávét, üdítőt és rágcsálnivalókat, csokoládét, sört, bort, pálinkát fogyaszthatnak. Horgászfelszereléseket, csalikat is lehet helyben vásárolni.

Intenzíven telepített tavunkon támogatjuk a sporthorgászatot, nincs kötelezően megvásárolandó hal, biztosítunk pontymatracot. Elsősorban őshonos magyar halak foghatók, de nagy amúrok, tenyeres kárászok is behálózhatók.

A tó Szentes és Csongrád között félúton található. Szentes felől a Tisza-híd feljáróján, a buszmegálló előtt kell jobbra fordulni. Kb. 150 méter megtétele után újra jobbra.

2015-ben megnyitottuk a Fogadónkat rendezvényteremmel 150 fő részére, melegkonyhával, teljes infrastruktúrával.
Két terasszal rendelkezik a fogadó, ahol egyszerre több rendezvény is tartható. Az épülethez közvetlenül kapcsolható az egyik terasz, melyre kérésre sátrat is állíthatunk.
A tóparti terasz nádtetővel fedett, kb. 45 fő részére alkalmas és külön is bérelhető. Grillezésre, főzésre van lehetőség, kialakított helyekkel.
Összesen 9 szobában maximum 30 főt tudunk elszállásolni. A szobák mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, külön fürdőszobával és mellékhelyiséggel, zárható szekrénnyel, tévével és vezeték nélküli internet hozzáféréssel.


Foglalásokat horgászversenyekre, lakodalmakra, keresztelőkre, ballagásokra, családi- és céges rendezvényekre felveszünk.

Author: kimittud